Integrált energiaszolgáltatás

A VPP integrált energiaszolgáltatása komplex megoldást kínál az energiavásárlással vagy részleges helyi energiatermeléssel szemben az energia nagyfogyasztók számára. 

A VPP virtuális erőművébe integrált helyi energiaellátás

Szolgáltatásunk az alábbi 3 fő egységből áll:

 

 Helyi energia rendszerek megvalósítása

  • A VPP egy új és optimalizált helyi energia rendszerrel váltja fel a fogyasztó meglévő energiaellátását és teljes mértékben gondoskodik a termeléshez, illetve a létesítmény fenntartáshoz szükséges energiaigények garantált kiszolgálásáról.

 Helyi energia rendszerek üzemeltetése és energiaellátás

  • A helyi energia rendszer virtuális erőműbe kapcsolt működtetése megbízható és innovatív megoldás, amely javítja az ellátás biztonságát, növeli a technológiai hatékonyságot és a garantált költségmegtakarítást tesz lehetővé az energia nagyfogyasztó számára. 

 Fogyasztó-oldali szabályzás 

  • A fogyasztó-oldali szabályzás egy opcionális lehetőség az energiahatékonyság további növelésére és a szabad kapacitások értékesítése révén többlet jövedelemszerzésre - a fogyasztás korlátozása nélkül. 

 

Integrált energiaszolgáltatás modellje

Optimalizált helyi energiaellátás

Az energetikai fejlesztés keretében megvalósuló innovatív energia termelő, tároló és hálózati rendszer valós időben optimalizálja az az energiaellátást és az energiaforrások használatát, ezáltal maximális üzleti és környezeti hatékonyságot biztosít az energia nagyfogyasztók számára.

Szabad kapacitások optimális hasznosítása

A helyi energia rendszer további hasznosítása révén a VPP többlet jövedelmet biztosít a nagyfogyasztók számára, miközben jelentős költségmegtakarítást tesz lehetővé, az ellátás biztonságának növelése mellett, hosszútávon fenntartható módon.

Kapcsolat

Szabó Zoltán
Üzletfejlesztési és értékesítési igazgató